Försäljning 4:a, Port El kantaoui, Sousse, Tunisien, Tantana Sousse 4022

Försäljning - Cod. 26399

  • Typ: 4:a
  • Område: 400 m²
  • Antal rum: 9
  • Våning: 280

Dessa egenskaper har sänkts från GBP 580.000 sterling pounds GBP 450.000 för en snabb försäljning. Fastigheterna omfattar en 200m2 lyxiga takvåning strandtomt på 3: e våningen plus 4 vackra terrasser med full havsutsikt. Det finns också en 80m2 ett sovrum angränsande lägenhet ingår plus en balkong och en terrass med havsutsikt. Det finns också en 600m2 fantastisk havs läge takterrass.

Fastigheten är förmodligen den bästa platsen i Tunisien och är en vacker 3 km strandpromenad från hamnen i El Kantaoui. Stranden är flera kilometer av vit mjuk sandstrand längs den vackraste sträckan av Meditterean havet. Bara offshore är de mest fantastiska korallrev att utforska medan snorkla.

Vi bodde i denna fantastiska hem glädje i tre år. Trakten är giltig tunisiska, vänliga och välkomnande. Det är mycket tragiskt vad som hänt i år, men det tunisiska folket är starka och tid kommer så småningom att läka dessa sår och Tunisien kommer att återhämta starkare än någonsin. Viva Tunisien

Det finns affärer, restauranger och barer inom gångavstånd och det finns mycket att göra med vattensporter, fyrhjuling, fiske, paragliding, golf etc för att hålla dig sysselsatt.

Vädret är förmodligen det bästa året runt väder som helst i världen med solsken varje dag på året. Temperaturerna är varmare än Florida men utan fukt och regn. De vattentemperaturer är varmare än Mexikanska golfen och allt detta är bara 2 timmar från London Gatwick, 3 timmar från Dublin och 3 timmar från Dubai.

Det finns tre internationella flygplatser, Tunis Carthage 1,5 timmar, Enfidha och Monastir båda 30 minuter från fastigheten.

Fastigheten som erbjuds med möjlighet till fullt möblerade med handgjorda måttbeställda möbler överallt. Det finns också possability att köpa en VW Jetta (2009). Det finns två parkeringsplatser som kommer med denna investering.

Dessa egenskaper ger ett snitt pris investering som bör erbjuda en betydande avkastning på investeringen över en relativily kort sikt. Det förväntas att det kommer att bli betydande olje- och gasutvinnings utanför Sousse och den här egenskapen skulle vara perfekt för verkställande hyror eller stuguthyrning.

Detta är en gång i livet möjlighet att äga 2 sådana magnifika strand takvåningar, vi motvilligt lämnar att leva i Australien med vår son som börjar en familj och vill morföräldrar inblandade. Vi är glada att träffa potentiella köpare på plats för visningar. Vi talar engelska, men vi kan ordna för översättare till franska, tyska eller Aribic om det behövs. Bon Chance

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB