Försäljning Villa, Sousse, Susa, Tunisien, Sahloul

Försäljning - Cod. 30529

  • Typ: Villa
  • Område: 500 m²
  • Antal rum: 8
  • Våning: Normal

En oparad Villa (trädgård på fyra sidor), med två separata bostäder (som kan anslutas om så krävs av trappor): 1) En jord 210m2 trädgård med kök, vardagsrum, matsal, badrum och två sovrum därmed q carport en plats. 2) Ovanför bottenvåningen (som oberoende) det finns en amerikansk stil hus: bottenvåningen och 1: a våningen (230 m2 per våning), med bottenvåningen; ett kök (7m50 till 3m80), matsal (med dörr kommunicerar direkt med köksdörren fönster med utsikt över en omgiven av en gräsmatta terrass), det stora vardagsrummet (11m x 4m), lounge (bredvid trappan för golv), litet badrum i anslutning till köket, Mouna bit och första våningen, 4 sovrum mycket rymliga inklusive en master svit (inklusive huvudrummet av 5m50 4m, bilaga "kontor" och stora badrum (som du kan se en bild) (OBS: varje rum har eget badrum bad) och ett garage för upp till 4 bilar ...
PS: Bilden publiceras visningsträdgård platt (hans kök, vardagsrum och matsal som du kan urskilja, eftersom bottenvåningen är fullt) och den amerikanska stil hus ovan (det stora vardagsrummet, litet vardagsrum, visar trappan det lilla badrummet och dörren till köket, badrummet i sovrummet sviten) ... Om du vill se fler bilder kontakta mig och ge mig en e-postadress där jag du skicka fler bilder.
mycket nya villa ligger i sahloul exakt på rempoint yakhting
villa amerikansk stil innehåller ett stort vardagsrum och äta rum och ett stort kök och 2 balkonger och badrum och bottenvåningen toalett och innehåller 3 sovrum att sova varje med en egen balkong och en stor svit och badrum på första våningen och en rum på övervåningen.
Och ett garage och 2 grindingångar.
Denna villa är nya smycken i ett bra läge en elegant och lugnt område ..
landyta 400 kvadratmeter täckt 230 kvadratmeter.
Priset för denna villa är 960 tusen dinarer ..

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB